Gépész kivitelező kft.

Logó és névjegykártya.

" Nelli a legkreatívabb grafikus, akivel eddig találkoztam. Nagyon konkrét és határozott elképzelései vannak, ami több esetben is eltért attól, ami az eredeti elképzelésünk volt. Eleinte furcsa volt, de utóbb be kellett látnunk, hogy igaza volt. Mindehhez társul egy fergeteges humor. Imádni való kishölgy, szívből ajánljuk. A számára kiadott projektek mindig sikeresek voltak és még a napunkat is feldobta."

Farkas Zsolt

Gépész kivitelező Kft.

Szolgáltatások

Arculattervezés

Egy vállalkozás életében az egyik első nagy mérföldkő a saját brand kialakítása, ami egyedivé, felisherhetővé teszi a vállalkozásod.
Az igényednek megfelelően egységes arculatot alakítunk ki legyen szó logóról, névjegykártyáról vagy a közösségi media oldalaidról.

Kiadványszerkesztés

Plakátra vagy szórólapra van szükséged? Az online jelenlét mellett a mai napig is fontos hogy kézzelfogható reklámfelületeken is megjelenjen a vállalkozásod. Legyen szó meghívóról, reklámajándékokról segítek megjelenni a való életben a vállalkozásodnak.

weboldal készítés

Szeretnél egy professzionális mobil barát weboldalt?
Wordpress motorral és prémium sablonnal rövid határidővel elkészítem a vállalkozásod sajátosságaira szabva a weboldalad.

Social média marketing

A mai világban már elengedhetetlen, hogy fenn legyél a legnépszerűbb közösségi média oldalakon. Facebook és Instagramm oldalaidra személyreszabott kreatívokat készítek, hogy a vállalkozásod kitünjön a tömegből.

Pin It on Pinterest

Egy ismerősöd éppen grafikust keres?

Oszd meg az oldalam a közösségi médiában, hogy egymásra találjunk.